iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Verkoopmakelaar Hoogezand

Bij het verkopen van een huis komt vaak meer kijken dan je denkt. Schakel daarom altijd een verkoopmakelaar in! iQ Makelaars Midden-Groningen is een ervaren verkoopmakelaar Hoogezand, die je graag helpt om het beste verkoopresultaat te behalen. Twijfel je nog of je een verkoopmakelaar Hoogezand wilt inschakelen? We vertellen je graag meer over de werkzaamheden van een verkoopmakelaar, en leggen je uit waarom het altijd voordelig is om een verkoopmakelaar in Hoogezand in te schakelen.

Neem contact op

Verkoopmakelaar Hoogezand

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Vraag een waardebepaling aan!

Waarom een verkoopmakelaar?

Wanneer je een huis gaat verkopen in Hoogezand is het altijd verstandig om dit samen met een verkoopmakelaar te doen. Een verkoopmakelaar weet precies hoe jouw woning op de markt gezet moet worden, en bovendien neemt deze veel werk van je over. Maar wat doet een verkoopmakelaar in Hoogezand concreet?

  • Waardebepaling: een verkoopmakelaar zal de verkoop van jouw huis beginnen met een marktonderzoek. Op basis van de woningkenmerken en de markt kan namelijk strategisch een vraagprijs bepaald worden. 
  • Verkoopplan: het is belangrijk om een duidelijke planning voor de verkoop op te stellen. Hierin bepaalt de verkoopmakelaar Hoogezand welke strategieën gebruikt gaan worden om op de +gewenste resultaten behalen. 
  • Marketing: Een goede presentatie van jouw woning is essentieel. Een verkoopmakelaar in Hoogezand regelt professionele fotografie en een aansprekende verkooptekst. De verkoopmakelaar kan de advertentie vervolgens via verschillende woningwebsites, zoals Funda, presenteren.
  • Open Huis: Met een goede verkoopstrategie melden zich vaak al snel geïnteresseerden, en het is belangrijk om snel een Open Huis en bezichtigingen te plannen. Ook dit kan een verkoopmakelaar Hoogezand voor jou regelen. Bovendien geeft een verkoopmakelaar tips over de presentatie van de woning, zodat kijkers direct een goede eerste indruk krijgen.
  • Onderhandelingen: Een goede verkoopmakelaar is een expert in het voeren van onderhandelingen. Deze kan goed inschatten hoe hoog de bieder maximaal zal kunnen eindigen, en hierop wordt de onderhandelingsstrategie aangepast.
  • Contractuele zaken: Bij het verkopen van een huis komt veel papierwerk kijken. Een verkoopmakelaar Hoogezand zorgt ervoor dat dit allemaal correct wordt verwerkt, zodat de uiteindelijke overdracht vlekkeloos verloopt. 

Huis op funda plaatsen

Huis verkopen hoogezand

Wonen in Hoogezand

Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden Groningen. Als grootste plaats in de gemeente beschikt Hoogezand over alle nodige voorzieningen op gebied van onderwijs, zorg, winkels, sport, en recreatie. Dankzij het Gorechtpark en het Zuidlaardermeer kun je in Hoogezand bovendien volop genieten van groen en natuur. Overweeg jij jouw woning in Hoogezand te verkopen? Neem dan contact op met iQ Makelaars Midden-Groningen. Als verkoopmakelaar Hoogezand hebben we veel kennis van de lokale woningmarkt, en weten we dus precies hoe jouw woning het beste verkocht kan worden.

Huis verkopen Hoogezand

Contact | Verkoopmakelaar Hoogezand

Meer weten over onze werkzaamheden als verkoopmakelaar Hoogezand? Neem gerust vrijblijvend contact op, onze makelaars staan je graag te woord.

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen