iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Werkwijze iQ Makelaars Midden-Groningen

No Cure No Pay makelaar

iQ Makelaars Midden-Groningen is een ervaren en betrouwbare makelaar, die werkt op basis van No Cure No Pay. Dit houdt in dat jij geen intrekkingskosten hoeft te betalen, waardoor wij net als jij gebaat zijn bij het allerbeste verkoopresultaat. Vanuit deze werkwijze doen wij er ook alles aan om jouw huis voor de beste prijs te verkopen. Je ontvangt altijd eerlijk advies en de professionele begeleiding van dé No Cure No Pay makelaar Midden-Groningen!

Neem gerust contact op

Makelaar Midden-Groningen

Benieuwd wat iQ Makelaars Midden-Groningen voor jou kan betekenen?

Plan een gratis adviesgesprek in

Dé VBO makelaar van Midden-Groningen

Het kantoor iQ Makelaars Midden-Groningen is aangesloten bij brancheorganisatie VBO Makelaars. Hierdoor kunnen wij elke woning direct op Funda presenteren. Bovendien weet jij door de aansluiting bij VBO zeker dat je te maken hebt met een vakkundige en professionele makelaar: elke VBO makelaar dient zijn kennisniveau op peil te houden door jaarlijkse educatie van het SVMNIVO en registratie als (K)RMT.

Waarom een VBO makelaar?

Snel handelen en flexibiliteit

Bij iQ Makelaars Midden-Groningen weten we dat er gewerkt moet worden wanneer potentiële kopers juist níét werken. Daarom zijn wij ook in de avonduren en op zaterdag beschikbaar, bijvoorbeeld voor bezichtigingen. Wanneer er interesse is in een bezichtiging van jouw woning, dan zorgen wij dat dit diezelfde of de volgende dag nog georganiseerd wordt. Door snel handelen pakken we alle kansen op verkoop van jouw woning mee!

Neem gerust contact op

De voordelen van iQ Makelaars Midden-Groningen:

  • Gecertificeerde en ervaren VBO Makelaar
  • Werkwijze op basis van No Cure No Pay
  • Veel kennis van de lokale markt
  • Snel en flexibel beschikbaar
  • Persoonlijke, unieke aanpak

Verkoopmakelaar Groningen

iQ Makelaars: altijd in de buurt

iQ Makelaars Midden-Groningen is onderdeel van het landelijke merk iQ Makelaars. iQ Makelaars bedient vanuit veel verschillende plekken door heel het land de markt. Hiermee combineren we landelijke dekking en slagkracht met lokale snelheid en marktkennis. Op het hoofdkantoor staan een professionele marketingafdeling, IT-team en juridisch medewerkers voor ons klaar, en zelf bezitten wij specialistische kennis van de regionale woningmarkt in Midden-Groningen.

De woningmarkt is nooit hetzelfde. Doordat iQ Makelaars landelijk de krachten bundelt, weten wij beter hoe wij op de markt in moeten spelen en zijn wij direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

 Neem gerust contact op

Meer weten over de iQ Makelaars werkwijze bij verkoop?

Verkoopproces van een huis

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen