iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Veendam

Wil jij hulp van een makelaar in Veendam bij het kopen of verkopen van jouw huis? Zoek dan niet verder: iQ Makelaars Midden-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige gemeente in de provincie Groningen. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in bij de verkoop of aankoop van jouw huis.

Moderne makelaar

iQ Makelaars Midden-Groningen is een moderne verkoopmakelaar in Veendam, die alle middelen in zet om jouw huis snel te verkopen. Zo zijn we gespecialiseerd in online marketing, staan we altijd voor je klaar, en organiseren we onbeperkt bezichtigingen. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars Midden-Groningen dé geschikte makelaar voor jouw woning in Veendam.

Neem gerust contact op

 

Makelaar Veendam

Makelaar Veendam: onze tarieven

Meer weten over het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van jouw woning? Neem dan vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Huis verkopen Veendam

Hulp van makelaar in Veendam

Heb jij een woning bestemd voor de verkoop in Veendam? Of ben je juist op zoek naar jouw droomhuis? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars Midden-Groningen: makelaar in Veendam en omstreken. Wij zijn een lokale specialist met veel ervaring op de woningmarkt in Veendam. Jouw belangen staan bij ons voorop: je krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en het verkoop-klaar maken van de woning. Bovendien werken wij op basis van No Cure No Pay en bieden wij je een gratis waardebepaling van jouw woning in Veendam.

Neem gerust contact op

Wat is jouw woning in Veendam waard?

Gratis en vrijblijvende waardebepaling

Schakel iQ Makelaars Midden-Groningen bij de verkoop of aankoop van een huis in Veendam!

Als makelaar in Veendam hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen