Makelaar Veendam

Bent u op zoek naar een makelaar in Veendam? Dan hoeft u niet verder te zoeken: iQ Makelaars Midden-Groningen heeft veel ervaring als makelaar in deze prachtige gemeente in de provincie Groningen. Wij helpen u dan ook graag met de verkoop of aankoop van uw huis.

Moderne makelaar

iQ Makelaars Midden-Groningen is een moderne verkoopmakelaar in Veendam die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden. Wij doen er alles aan om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht van potentiele kopers te brengen: ons sterke punt is moderne marketing, zowel offline als online. Uw woning wordt geplaatst op diverse woningwebsites met overzichtelijke en professionele foto’s en een overtuigende verkooptekst. Gecombineerd met onze No Cure No Pay werkwijze is iQ Makelaars Midden-Groningen dé makelaar voor uw woning in Veendam.

Neem gerust contact op

Makelaar Veendam

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Huis verkopen Veendam

Hulp van makelaar in Veendam

Heeft u een woning bestemd voor de verkoop in Veendam? Of zoekt u juist uw droomhuis? Schakel dan de hulp in van iQ Makelaars Midden-Groningen: makelaar in Veendam en omstreken. Wij zijn een lokale specialist met veel ervaring op de woningmarkt in Veendam. Uw belangen staan bij ons voorop: u krijgt onafhankelijk advies over de verkoopprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Ook werken wij op basis van No Cure No Pay en bieden wij een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Neem gerust contact op

Wat is uw woning waard?

Gratis waardebepaling

iQ Makelaars Midden-Groningen helpt u graag bij het verkopen of bij de aankoop van een huis in Veendam.

Als makelaar in Veendam hebben wij jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale markt. Wij werken op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen