iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,6 10

Verkoopmakelaar Midden-Groningen

Uw huis verkopen in Midden-Groningen? Dan heeft u een betrouwbare en professionele makelaar in Midden-Groningen nodig. Verkoopmakelaar Midden-Groningen iQ Makelaars heeft veel ervaring op de lokale woningmarkt en weet hoe uw woning het beste verkocht kan worden. Wij bieden altijd een gratis waardebepaling aan!

Neem gerust contact op

Verkoopmakelaar Midden-Groningen

Vrijblijvende waardebepaling

iQ Makelaars in Midden-Groningen stelt vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. Wanneer u een waardebepaling bij ons aanvraagt ontvangt u deze binnen 48 uur. Wanneer onze verkoopmakelaar in Midden-Groningen langskomt voor de waardebepaling, neemt deze de maten op van uw woning en ook bijzonderheden worden meegewogen. Omdat iQ Makelaars in Midden-Groningen op basis van No Cure No Pay werkt krijgt u van ons altijd een eerlijk advies. Wij berekenen geen opstartkosten of intrekkingskosten, daarom zijn ook wij gebaat bij een realistische vraagprijs.

Uw huis verkopen

Uw huis verkopen is een belangrijke beslissing waarbij veel zaken komen kijken. iQ Makelaars in Midden-Groningen geeft u kosteloos advies over het stylen van uw woning, zoals het rangschikken van meubels en opbergen van spullen. Wij werken met een flexibele planning zodat er altijd foto’s gemaakt kunnen worden op een overwegend zonnige dag: een veel mooier resultaat dus! Uw woning krijgt ook altijd speciale aandacht door de organisatie van een open huis. Er zijn dus veel voordelen aan het inschakelen van een verkoopmakelaar in Midden-Groningen.

Neem gerust contact op

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Midden-Groningen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio.

Wilt u uw huis verkopen in samenwerking met een verkoopmakelaar in Midden-Groningen?

Dan zit u goed bij iQ Makelaars in Midden-Groningen: lokale professionals. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay.

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen