Makelaar Hoogezand

Uw huis verkopen in Hoogezand? iQ Makelaars Midden-Groningen is uw makelaar in Hoogezand: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen. Het is het westelijke dorp van het dubbeldorp Hoogezand-Sappemeer. Hoogezand is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Hoogezand doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Midden-Groningen!

Huis verkopen Hoogezand

Hoogezand heeft een stedelijk karakter gekregen door de aanleg van nieuwe woonwijken met hoogbouw. In Hoogezand zijn voldoende voorzieningen, waaronder scholen, theater en een groot winkelcentrum. Een betrouwbare makelaar in Hoogezand heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Hoogezand is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Gratis waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Hoogezand geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Midden-Groningen werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen in Hoogezand: iQ Makelaars Midden-Groningen! 

 

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.