iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Makelaar Hoogezand

Huis verkopen of kopen in Hoogezand? iQ Makelaars Midden-Groningen is een professionele makelaar Hoogezand: wij zijn dé specialist op de lokale huizenmarkt! Hoogezand is de hoofdplaats van de gemeente Midden-Groningen, en het is het westelijke dorp van het dubbeldorp Hoogezand-Sappemeer. In Hoogezand ervaar je de rust en ruimte van het platteland, terwijl de voorziening van de stad om de hoek zijn. Koop of verkoop jouw huis in Hoogezand veilig en snel samen met iQ Makelaars Midden-Groningen als makelaar Hoogezand!

Neem gerust contact op

Makelaar Hoogezand

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Midden-Groningen?

  • Dé No Cure No Pay makelaar Hoogezand
  • 24/7 beschikbaar, ook buiten kantooruren
  • Kennis van de markt in en om Hoogezand
  • Altijd scherpe makelaarstarieven
  • Specialist in online marketing
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Huis verkopen Hoogezand

Huis verkopen Hoogezand

Met bijna 22.000 inwoners is Hoogezand verreweg de grootste woonplaats binnen de gemeente Midden-Groningen. Hoogezand heeft een stedelijk karakter gekregen door de aanleg van nieuwe woonwijken met hoogbouw, en alle nodige voorzieningen zijn er te vinden. Wil jij jouw huis verkopen in Hoogezand? Doe dit dan met een ervaren makelaar Hoogezand. iQ Makelaars is een professionele en betrouwbare makelaar in Hoogezand, die écht aandacht heeft voor jou en jouw wensen. Wij werken op basis van No Cure No Pay, waardoor jij pas betaalt zodra jouw woning ook echt verkocht is. Hierdoor zijn wij altijd gebaat bij het beste verkoopresultaat, en daarom ontvang je enkel de beste begeleiding en eerlijk advies. Een huis verkopen in Hoogezand doe je het beste samen met een expert. Gelukkig hebben onze makelaars jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt!

Start nu de verkoop van jouw woning

Wat is jouw woning in Hoogezand waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Gratis waardebepaling

Ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning, en wil je weten hoe lang het verkoopproces ongeveer zal gaan duren? Als makelaar Hoogezand geven we je hier gratis advies over, middels een vrijblijvende waardebepaling van de woning. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ontvang je altijd een eerlijk en reël beeld van de verkoopprijs en verkooptijd. Huis verkopen in Hoogezand? Kies voor iQ Makelaars Midden-Groningen, dé makelaar Hoogezand en omstreken! 

Vraag een gratis waardebepaling aan

waarde huis Hoogezand

Meer weten over dé makelaar Hoogezand?

Vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen