iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

iQ Makelaars Midden-Groningen

Voel je welkom bij iQ Makelaars Midden-Groningen! Wij zijn een enthousiast en gedreven makelaarskantoor, en doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs te verkopen. Met onze unieke werkwijze en persoonlijke begeleiding staan wij aan jouw zijde. iQ Makelaars gaat altijd nét dat extra stapje voor jou!

Makelaar Annemarie Peters staat voor jou klaar

Als zelfstandig ondernemer en VBO makelaar was de keuze om mijn kantoor aan te sluiten bij iQ Makelaars snel gemaakt. Een ervaren, enthousiast, vooruitstrevende en modern denkende organisatie met een groot landelijk netwerk dat voorop loopt in ontwikkelingen en inspeelt op de continu veranderende woningmarkt.

Neem gerust contact op

 

Makelaar Midden-Groningen

Daarom kies je voor iQ Makelaars Midden-Groningen:

  • Dé specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • Makelaar op basis van No Cure No Pay
  • Ook werkzaam op zaterdag en na 5-en
  • Gratis vrijblijvende waardebepaling
  • Specialisatie in online marketing

Uitgebreide marketing voor jouw huis

iQ Makelaars Midden-Groningen haalt alles uit de kast om zoveel mogelijk kijkers en dus kansen op de verkoop van jouw woning te creëren. Zo werken wij met een uitgebreid marketingpakket. Wij plaatsen jouw woning niet alleen op Funda en alle andere grote woningwebsites, maar richten ook speciaal voor jouw woning een Google campagne én een Facebook campagne in.

We maken voor elke woning een verkoopplanning, en organiseren een Open Huis voor jouw woning, zonder extra kosten! Kijkers moeten nou eenmaal een huis ervaren om het op waarde te schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig Open Huis zorgt voor kijkers die anders niet waren langsgekomen. Daarnaast zijn wij flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van jouw woning: op zaterdag en na vijven bezichtigingen begeleiden is voor ons heel normaal.

Meer over onze marketing
 

Waardebepaling Groningen

Gratis waardebepaling

Overweeg jij om jouw woning te verkopen? Begin dan met de waardebepaling van iQ Makelaars! Een waardebepaling is altijd vrijblijvend en gratis, en deze geeft je een duidelijk beeld van de verwachte verkoopprijs en verkooptijd van jouw woning. Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij uiteindelijk samen met jou voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. Dankzij de No Cure No Pay werkwijze van iQ Makelaars Midden-Groningen ben je altijd verzekerd van eerlijk advies.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Onze makelaarstarieven

Ben je benieuwd welke kosten je kunt verwachten bij aankoop of verkoop van een woning met iQ Makelaars Midden-Groningen? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag direct een gratis waardebepaling aan!

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen