iQ Makelaars Midden-Groningen

Uw woning verkopen tegen de beste prijs, voorwaarden en met veel plezier; daar gaat het om bij iQ Makelaars Midden-Groningen. Makelaar Annemarie Peters is enthousiast, accuraat en gedreven en doet er alles aan om uw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat u op een hogere opbrengst uitkomt dan u eigenlijk kon verwachten.

Als zelfstandig ondernemer en VBO makelaar was de keuze om mijn kantoor aan te sluiten bij iQ Makelaars snel gemaakt. Een ervaren, enthousiast, vooruitstrevende en modern denkende organisatie met een groot landelijk netwerk dat voorop loopt in ontwikkelingen en inspeelt op de continu veranderende woningmarkt.

Daarnaast kan ik door de aansluiting gebruik maken van ondersteuning op elk niveau van andere makelaars, vastgoedadvocaten en marketing. De support vanuit het hoofdkantoor zorgt er voor dat ik mij volledig kan richten op persoonlijke service naar de klant.

 

Uitgebreid marketingpakket

iQ Makelaars Midden-Groningen haalt alles uit de kast om vanaf het begin zoveel mogelijk kijkers en dus kansen op de verkoop van uw woning te creëren, mede door het uitgebreide marketingpakket. Wij plaatsen niet alleen uw woning op Funda en alle andere grote woning websites zoals Jaap, Huislijn etc, maar naast deze plaatsing richten wij speciaal voor uw woning een Google campagne én een Facebook campagne in, waarin wij focussen op de sterke punten van uw woning en zijn omgeving.

Wij zijn flexibel beschikbaar voor bezichtigingen van uw woning, we willen dé koper immers niet mislopen. Bijvoorbeeld tweeverdieners wensen vaak na werktijd te kunnen bezichtingen, daarom is het begeleiden van een bezichtiging op zaterdag of na vijven voor ons heel normaal.

Voor elke woning wordt een verkoopplanning gemaakt en organiseren wij open huizen speciaal  voor uw woning, uiteraard is dit naast de onbeperkte individuele bezichtigingen. Deze open huis dagen zijn zonder extra kosten voor u! Kijkers moeten nou eenmaal uw huis ervaren, zien, voelen om het op waarde te kunnen schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig open huis zorgt voor kijkers die anders NIET geweest waren. 

Om de reclamedragers die wij inzetten in en rondom uw woning kan niemand heen; u moet niet raar staan te kijken dat u elders richtingwijzers naar uw woning ziet hangen, of dat er een beachflag in uw tuin wordt geplaatst. Of verderop in de wijk staat een prachtig bewegwijzeringsbord naar uw woning. Dit alles is niet verplicht, het moet bij u passen, maar wij doen er nou eenmaal graag alles aan om uw woning te verkopen en ook offline marketing is belangrijk om een kijker te vinden die koper wordt!


Gratis waardebepaling

Overweegt u uw woning te verkopen? Een waardebepaling is altijd vrijblijvend en gratis, Wij werken op basis van NO CURE NO PAY: u betaalt dus nooit intrekkingskosten. Wij werken met professionele fotografen, die zorgen dat uw woning perfect gepresenteerd wordt. Op voorhand krijgt u van ons stylingadvies. En wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft, zorgen wij hier ook voor. 

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met u voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. De reguliere `vraagprijs` wordt het meest gehanteerd en soms kan het raadzaam zijn om een `bieden- vanaf prijs` te hanteren. Wij bekijken samen met u welke prijsstelling het meeste animo en de grootste kans op een uitschieter naar boven geeft en uiteraard beslist u zelf hierin.

Nazorg indien nodig

Als zaken goed geregeld zijn beperken we de kans tot een minimum, toch bestaat er de kans op discussie achteraf. Mocht dit onverhoopt voorkomen, dan staat onze juridische afdeling u met raad en daad terzijde.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoort u ook bij, wat er ook voor nodig is. Zonder extra kosten voor u, dus 100% service!

 

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.