Beste makelaar Midden- Groningen

Wilt u in zee gaan met de beste makelaar in Midden-Groningen? Dan zit u goed bij iQ Makelaars Midden-Groningen. Wij hebben al zeer veel tevreden klanten en een uitstekende Funda beoordeling. Wij zijn flexibel, zeer professioneel en helpen u graag met het verkopen van uw woning.

Midden-Groningen

Wonen in het mooie Midden-Groningen is erg populair. Men vindt er dan ook voor elk wat wils. iQ Makelaars zet alles op alles om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiele kopers. Zo werken wij ook op zaterdag en in de avonduren, en houden wij een open huis voor uw woning. U wilt natuurlijk dat de beste makelaar in Midden-Groningen uw woning op de kaart zet; een huis verkopen is een belangrijke stap. iQ Makelaars is een moderne makelaar die weet welke marketing uw woning nodig heeft om snel verkocht te worden.

Onafhankelijk advies

U krijgt bij iQ Makelaars, makelaar in Midden-Groningen, altijd onafhankelijk advies over de vraagprijs en hoe u uw woning het beste verkoop-klaar maakt. Onze makelaars hebben veel kennis en ervaring met de woningmarkt van Midden-Groningen. Zowel offline als online marketing wordt via veel kanalen ingezet om het gewenste resultaat te bereiken. Nog een mooi aspect van de beste makelaar van Midden-Groningen: wij werken volledig op basis van No Cure No Pay. U betaalt alleen wanneer wij uw huis daadwerkelijk verkopen. Omdat wij geen intrekkingskosten berekenen zijn we net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Hierover adviseren wij u altijd vrijblijvend binnen 48 uur.

 Uw woning verkopen samen met de beste makelaar in Midden-Groningen? Neem snel contact met ons op voor meer informatie. iQ Makelaars biedt u een gratis vrijblijvende waardebepaling aan!

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.