Huurwoning ter overbrugging

Uw woning snel verkocht, maar nog geen nieuwe woning? Of u heeft een woning gekocht, maar u gaat verbouwen of de overdracht is later? Eén ding is zeker, u moet nooit haast hebben met het kopen van een woning.

In dat geval is tijdelijk huren een prima optie. Huren biedt flexibiliteit en is opzegbaar per maand, zodat u vanuit uw huursituatie een woning kunt kopen, waar nodig verbouwen en op het juiste moment kunt verhuizen. Zonder onnodige dubbele lasten.

iQ Makelaars werkt samen met de landelijk werkende en gerenommeerde verhuurmakelaar 123Wonen, welke door heel Nederland woningen aanbiedt om te huren. Door onze samenwerking bieden wij u de mogelijkheid tot voorrang krijgt op het mooiste aanbod van huurwoningen en dat geeft u rust, u komt nooit zonder een woning te zitten! 

Het aankopen van een woning moet geen stress opleveren, het is juist leuk om uw droomhuis te vinden en dat heeft ook tijd nodig.. Vraag onze makelaar naar de mogelijkheden!

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.