iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,6 10

Hoe verkoop ik mijn huis

De prijsstelling voor het verkopen van de woning

Afhankelijk van de waardebepaling bepalen wij samen met u voor welke prijs wij uw woning in de markt gaan presenteren. De reguliere “vraagprijs” wordt het meest gehanteerd en er zijn ook makelaars die alleen maar een “bieden-vanafprijs” gebruiken. iQ Makelaars bekijkt samen met u welke prijsstelling zich het beste leent voor uw woning.

We merken dat de prijscategorieen per € 25.000 zoals die op bijvoorbeeld Funda gehanteerd worden in grote mate bepalend zijn voor de hoeveelheid “online exposure” die uw woning krijgt. De juiste prijsstelling biedt meer kans op een op een uitschieter naar boven. Wij kunnen met de waardebepaling een goede inschatting van de waarde van uw woning maken, maar wij concentreren ons op de kandidaat-koper voor wie uw woning de nieuwe droomwoning is en bieden de ruimte voor een bod dat hoger is dan de reguliere waarde.

Neem gerust contact op

Hoe verkoop ik mijn huis

Professionele fotografie voor uw huis

Voor de binnenfoto’s en nog meer voor de buitenfoto’s is het belangrijk dat het een overwegend zonnige dag is. Wij zorgen dat we flexibel zijn in de timing zodat we waar nodig de fotografie één of meerdere dagen kunnen uitstellen. Voor een grondgebonden woning maken wij hoogtefoto’s om uw woning op de juiste manier op te laten vallen. Wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft kunnen wij hier een externe partij voor inschakelen waar wij landelijke afspraken mee hebben zodat dit tegen de laagst mogelijke kosten uitgevoerd kan worden. Professionele fotografie stimuleert de verkoop van de woning

Neem gerust contact op

Weten hoeveel uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Stijlingadvies voor de verkoop van uw woning

U krijgt van ons kosteloos advies over het stylen van uw woning. Dit bestaat uit het rangschikken van uw meubels, opbergen van kleine of persoonlijke spullen, Maar kan ook zien op het sauzen van wat muren, het witten van voegwerk of het vervangen van een lekkende kraan. iQ Makelaars is hier adviserend in, u bepaalt zelf hoe ver u daar in wilt gaan.

Het verkooptechnisch interieuradvies over uw woning krijgt u van ons voordat de fotografie ingepland wordt. Vaak kunnen we met kleine aanpassingen uw woning aantrekkelijker maken voor een groter aantal kandidaten.Meer weten? Bekijk onze werkwijze.

Onze werkwijze

Open huis inplannen

Speciaal voor uw woning organiseert iQ Makelaars Midden-Groningen open huis op de tweede zaterdag nadat we live zijn gegaan. Dit zorgt ervoor dat alle geïnteresseerden kans krijgen om uw woning te bezichtigen. Het doel van het open huis is daarnaast dat kandidaat-kopers zien dat meer mensen interesse in uw woning hebben. De mens is een kuddedier, een gewilde woning levert meer op en wordt sneller verkocht.

Met de juiste prijsstelling is er een goede mogelijkheid dat uw woning vóór het open huis verkocht wordt. Tussen de eerste kijkers zit vaak een koper; bij een bod gebruik we het naderende open huis om het budget van een bieder op te rekken zodat u de beste prijs van het moment krijgt voor uw woning!

Neem gerust contact op

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen