iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Hoe verkoop ik mijn huis?

Samen met iQ Makelaars Midden-Groningen!

Wil jij jouw huis verkopen, en ben je benieuwd welke factoren van invloed zijn op het verkoopresultaat? iQ Makelaars Midden-Groningen vertelt je graag meer over deze zaken. Met onze unieke werkwijze doen we er alles aan om het beste resultaat te behalen bij het verkopen van jouw huis!

Neem contact op

Het bepalen van de vraagprijs

Bij het verkopen van een woning is het enorm belangrijk om een reële vraagprijs vast te stellen. Hiervoor biedt iQ Makelaars Midden-Groningen je een gratis en vrijblijvende de waardebepaling van jouw woning. Aan de hand van deze waardebepaling stellen we samen met jou vast voor welke prijs wij het huis op de markt gaan zetten. Dankzij onze No Cure No Pay werkwijze ben je altijd verzekerd van eerlijk en realistisch advies.

Het bepalen van een vraagprijs heeft ook een strategische kant. Woningwebsites, zoals Funda, hanteren zoekcategorieën in stappen van €25.000. De categorie waarbinnen jouw woning valt, is sterk van invloed op de hoeveelheid aandacht die de woning krijgt. De juiste prijsstelling biedt meer kans op een uitschieter naar boven, en wij bieden dan ook de ruimte voor een bod dat hoger is dan de reguliere waarde. Ook daarom verkoop je jouw huis samen met iQ Makelaars!

Neem gerust contact op

Hoe verkoop ik mijn huis

Fotografie en stylingadvies

Voor het creëren van een pakkende verkoopadvertentie zijn mooie foto's heel belangrijk. iQ Makelaars biedt dan ook professionele fotografie aan voor jouw woning, als onderdeel van onze marketingstrategie. Voorafgaand bieden we je gratis en vrijblijvend advies over de styling van de woning. Vaak kan het opruimen van bepaalde spullen, het herschikken van het meubilair of het verven van een muur een groot verschil maken. Zodra de woning tiptop in orde is, kunnen we aan de slag met het maken van binnen- en buitenfoto's. We plannen de fotografie altijd op een zonnige dag, zodat de woning het beste overkomt op beeld. En een goede eerste indruk is bij het verkopen van een huis essentieel!

Neem gerust contact op

Weten hoeveel jouw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen: marketingstrategie

Een huis verkopen draait om het genereren van aandacht en kansen. Bij iQ Makelaars Midden-Groningen doen we dit middels een uitgebreide marketingstrategie. Zo plaatsen we jouw woning via verschillende woningplatforms, waaronder Funda, Pararius, Jaap, Huislijn en LuxuryHomes. Maar ook via sociale media en Google Ads kunnen we campagnes draaien, om zo nog meer aandacht te genereren. Bovendien ontwerpen we altijd een unieke brochure voor jouw woning! Door deze uitgebreide marketing stimuleren we snelle verkoop van jouw huis.

Meer over onze marketing

Open huis en bezichtigingen

Bij het verkopen van een huis is het belangrijk om alle geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om langs te komen. iQ Makelaars Midden-Groningen organiseert daarom altijd een Open Huis op de tweede zaterdag nadat de woning in de verkoop is gegaan. Een Open Huis laat potentiële kandidaten inzien dat ze niet de enigen zijn die interesse hebben in de woning, en een gewilde woning levert meer op en wordt ook sneller verkocht. Daarnaast organiseert iQ Makelaars onbeperkte bezichtigingen. Zodra er vraag naar is, plannen wij de bezichtiging nog dezelfde of de volgende dag. Tijdens een bezichtiging proberen wij meer te weten te komen over de achtergrond en drijfveren van de potentiële koper, en deze informatie kunnen we later weer gebruiken bij de prijsonderhandelingen.

Hoe verkoop ik mijn huis - makelaarstarieven

Ben je benieuwd naar de kosten die komen kijken bij het kopen of verkopen van jouw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met iQ Makelaars Midden-Groningen, óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.

Contact met onze makelaars  Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen