iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
245 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis verkopen Hoogezand

Laat dé makelaar in Hoogezand je helpen!

Wil jij jouw huis verkopen in Hoogezand? Dan zit je goed bij iQ Makelaars Midden-Groningen! Wij zetten onze jarenlange ervaring en kennis van de woningmarkt in Hoogezand graag in bij het verkopen van jouw huis in Hoogezand. Bovendien werken wij altijd op basis van No Cure No Pay, en bieden we een gratis waardebepaling van jouw woning aan.

Neem gerust contact op

Huis verkopen Hoogezand

Huis verkopen Hoogezand met iQ Makelaars Midden-Groningen:

  • De ervaren specialist op de lokale woningmarkt
  • Altijd een zeer scherp makelaarstarief
  • Specialisatie in online marketing
  • Lokale makelaar, landelijk netwerk
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Makelaar Hoogezand

Gratis waardebepaling woning

Wanneer je een huis gaat verkopen in Hoogezand ben je natuurlijk benieuwd hoe lang het verkooptraject gaat duren, en welke verkoopprijs je kunt verwachten. Bij iQ Makelaars Midden-Groningen geven we je hier gratis advies over, door middel van een vrijblijvende waardebepaling van jouw woning. In een kennismakingsgesprek bespreken we de mogelijkheden en nemen we de maten van de woning op. Op basis hiervan voeren wij uitgebreid onderzoek uit, en binnen 48 uur komen we tot een uiteindelijke waardebepaling. Jouw huis verkopen in Hoogezand begint dan ook met de waardebepaling van iQ Makelaars Midden-Groningen!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Verkoopproces Hoogezand

Wanneer jij besluit jouw huis in Hoogezand te verkopen samen met iQ Makelaars, stellen wij een unieke verkoopstrategie op voor jouw woning. Wij regelen de woningstyling, fotografie en het genereren van verkoopteksten. Vervolgens zorgen we voor een marketing- en verkoopplanning, en organiseren we een Open Huis en bezichtigingen. Als er een goed bod op jouw huis in Hoogezand binnen is beginnen we aan de onderhandelingen. Is alles rond? Dan stellen we de koopovereenkomst op en gaan we met u mee naar de notaris! Jouw huis verkopen in Hoogezand doe je beste samen met dé betrouwbare verkoopmakelaar iQ Makelaars Midden-Groningen.

Bekijk het gehele verkoopproces

 

Verkoopmakelaar Groningen

Weten wat jouw woning in Hoogezand waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil jij jouw huis verkopen Hoogezand?

Doe dit altijd samen met een betrouwbare makelaar in Hoogezand! iQ Makelaars Midden-Groningen staat voor jou klaar met een persoonlijke aanpak en intensieve begeleiding. Jouw belangen staan centraal! Neem gerust contact op voor meer informatie en de mogelijkheden.

 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen