Huis verkopen Hoogezand

Wilt u uw huis verkopen in Hoogezand? Dan heeft u in iQ Makelaars Midden-Groningen de juiste makelaar gevonden: wij hebben jarenlange ervaring op de woningmarkt in Hoogezand. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Gratis waardebepaling woning

Als u uw huis gaat verkopen in Hoogezand wilt u natuurlijk graag weten hoe lang het gaat duren voordat u hem verkoopt. iQ Makelaars Midden-Groningen geeft u hier gratis advies over; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. Onze ervaren makelaars kennen de woningmarkt in Hoogezand als geen ander en stellen vast voor welke prijs uw woning een realistische kans maakt om verkocht te worden. We nemen de maten van uw woning in Hoogezand op en nemen bijzonderheden ook mee in ons advies.

Verkoopproces

Wanneer iQ Makelaars helpt bij uw huis verkopen in Hoogezand volgen wij een duidelijk stappenplan. Wij regelen de styling, fotografie en het genereren van verkoopteksten. Vervolgens komt de verkoopplanning, de marketing, het open huis en natuurlijk de bezichtigingen. Als er een goed bod op uw huis in Hoogezand binnen is beginnen we aan de onderhandelingen. Is alles rond? Dan stellen we de koopovereenkomst op en gaan we met u mee naar de notaris! Uw huis verkopen in Hoogezand doet u samen met uw betrouwbare verkoopmakelaar iQ Makelaars Midden-Groningen.

Heeft u interesse in huis verkopen Hoogezand? Kies dan voor de hulp van een professionele makelaar: iQ Makelaars Midden-Groningen. Wij helpen u graag en bieden een gratis vrijblijvende waardebepaling aan. Neem snel contact op voor meer informatie!

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.