iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Huis verkopen Veendam

Wil jij jouw huis verkopen in Veendam? Kies dan voor iQ Makelaars Midden-Groningen als jouw makelaar: de specialist in Veendam en omgeving. Samen zorgen wij voor het allerbeste verkoopresultaat. Als verkoopmakelaar werken wij altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van jouw woning aan. Een huis verkopen Veendam doe je snel en veilig samen met iQ Makelaars!

Neem gerust contact op

Huis verkopen Veendam

Huis verkopen Veendam - iQ Makelaars Midden-Groningen

Focus op online marketing

Een huis verkopen in Veendam begint met de juiste marketing voor jouw woning. iQ Makelaars Midden-Groningen is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en promoten jouw woning hier prominent. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans hebben om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, en organiseren we onbeperkt bezichtigingen. Jouw huis verkopen in Veendam begint met iQ Makelaars Midden-Groningen!

Meer over onze marketing 

Huis verkopen Veendam: onze werkwijze

iQ Makelaars werkt met een No Cure No Pay werkwijze. Daarom krijg je altijd een eerlijk advies van ons: ook wij zijn gebaat bij het beste verkoopresultaat. De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij bij brancheorganisatie VBO makelaars of beroepsorganisatie Vastgoedpro. We hebben een directe koppeling met Funda, waardoor we jouw woning prominent kunnen presenteren. Een huis verkopen Veendam vraagt om snel handelen. Daarom bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren. Elke kans op verkoop wordt meegepakt!

Meer over onze werkwijze

Huis verkopen Veendam?

Begin met onze gratis waardebepaling!

Wil jij jouw huis verkopen in Veendam?

Wij helpen je hierbij graag. Vraag bij iQ Makelaars Midden-Groningen een gratis waardebepaling aan, of neem contact op voor meer informatie. Een huis verkopen in Veendam doe je samen met iQ Makelaars!

 

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen