iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.7 10

Kosten makelaar Midden- Groningen

Ben je van plan om een makelaar in Midden-Groningen in te schakelen, en wil je weten aan welke kosten je moet denken? iQ Makelaars Midden-Groningen vertelt je hier graag meer over.

Kosten makelaar vergelijken

Elke verkoop- en aankoopmakelaar is vrij om eigen tarieven te hanteren, en daardoor kunnen de kosten per makelaarskantoor sterk verschillen. Het is dan ook belangrijk om de kosten van verschillende makelaarskantoren met elkaar te vergelijken, en op basis hiervan een weloverwogen keuze te maken. Kijk hierbij niet alleen naar het kostenplaatje zelf, maar vooral ook naar welke diensten je hiervoor terug krijgt. iQ Makelaars Midden-Groningen biedt je een 100% volledige service voor een zeer scherp tarief.

Neem gerust contact op

 

iQ Makelaars Midden-Groningen staat voor:

  • Dé specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • Makelaar op basis van No Cure No Pay
  • Werkzaam op zaterdag en na 5-en
  • Expert in online marketing
  • Begeleiding van begin tot eind

Kosten iQ Makelaars

Bij iQ Makelaars Midden-Groningen rekenen we courtage. Dit is een percentage over de uiteindelijke verkoopprijs dat jij aan de makelaar betaalt. We hanteren geen vaste tarieven, omdat elke situatie uniek is. In overleg met jou bepalen we wat jouw verwachtingen zijn: geef je graag alles uit handen, of zijn er zaken die je liever zelf regelt? Dit heeft uiteraard invloed op het uiteindelijke kostenplaatje bij verkoop of aankoop. Bij iQ Makelaars Midden-Groningen is het al mogelijk om jouw huis te verkopen vanaf 1% inclusief BTW!

Over onze werkwijze

Makelaarskosten zijn het waard

Er zijn veel voordelen verbonden aan het inschakelen van een verkoop- of aankoopmakelaar. Een makelaar heeft veel kennis en ervaring met onderhandelen, en daardoor is de juiste koper of het juiste huis snel gevonden. Over de onderhandelingen en administratieve zaken hoef jij je geen zorgen meer te maken. Het inschakelen van een makelaar kan dus, ondanks de verbonden kosten makelaar Midden-Groningen, zeer veel voordeel opleveren. Een goede makelaar verdient zichzelf altijd dubbel en dwars terug!

Neem gerust contact op

Benieuwd naar de makelaarskosten bij verkoop van jouw huis?

Vraag een gratis en vrijblijvende waardebepaling aan

Meer weten over de kosten makelaar Midden-Groningen?

Via een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertelt iQ Makelaars Midden-Groningen je graag meer over de kosten in jouw situatie! Neem gerust contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool

Contact

iQ Makelaars Midden-Groningen
Lougpadje 15
9628AD Siddeburen

E: midden-groningen@iqmakelaars.nl
T: 0598 - 592 395

0598 - 592 395

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,5 / 10. Elke klant met een unieke ervaring. Benieuwd naar de verhalen?

Bekijk alle beoordelingen