Sponsoring

Kinder-knutsel-puzzel-middag, Siddeburen

Op 14 december 2019 is er in Siddeburen namens Dorpsbelangen Siddeburen en Ondernemersvereniging Siddeburen-Schildmeergebied (OVSS) een 'kinder knutsel puzzel middag' georganiseerd. Deze middag is mede tot stand gekomen door iQ Makelaars Midden-Groningen door een mooie sponsorbijdrage. Annemarie Peters, makelaar en eigenaar van de vestiging Midden-Groningen, is zelf woonachtig in Siddeburen en kon op deze manier haar steentje bijdragen.

iQ Makelaars Midden-Groningen verzorgde deze dag tezamen met andere sponsoren, zodat het voor de kinderen geheel gratis was. Op deze manier konden alle kinderen meedoen uit de buurt, ook de kinderen van gezinnen die het misschien iets minder breed hebben. De sponsoren waren ook zelf aanwezig om alles in goede banen te leiden en mede te organiseren voor het dorp en omstreken. Al met al een geslaagde dag!

Contact

Hoofdweg 186
9628 CV Siddeburen

0598 - 592 395

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.